Karcsúsítás a Venus New-Tone fogyasztógéppel!


Venus passzív izomgimnasztikai testkezelés

A Venus Technologies New-Tone gépe olyan biztonságos készülék, ami a B. E. A. MTM (Bioelektromos Gyorsító Eljárás)-t alkalmazza, a legújabb szépségipari technológiát, ami képes a test bio-elektromos folyamatait imitálni és teljesen egyénre szabott elektromos impulzusokat továbbítani az idegrendszeren keresztül. Ez a technológia egy egyedi vezérlő rendszert alkalmaz, ami teljes irányítási lehetőséget nyújt, lehetővé téve az összes mikro paraméter kombinálását, szinkronizálását és precíz beállítását.

A rendszer lehetővé teszi bizonyos izmok vagy izomcsoportok stimulálását, aktiválását, növelve a vérkeringést, javítva az anyagcserét, tonizálja a test kontúrvonalait. Mint azt tudjuk a mozgás aktív szervrendszere a vázizmok, és idegimpulzusok révén az agyalapon keresztül jön létre az izom összehúzódása, elernyedése, pihenése. A kozmetikai készülékkel történő kezelés felér egy edzéssel (aktív mozgás) a konditeremben, fekve passzív izomgimnasztikát ér el, gyorsan, pár hét alatt látható eredményeket produkál kevesebb energiaráfordítással.

Ideális azoknak, akik erőfeszítés nélkül, könnyedén szeretnének jó formába kerülni, ugyanis a Venus New Tone a test természetes zsírcsökkentő képességeit imitálja fizikai edzés által.

Alkalmazásai során:
- körméret csökkenés
- a test alakformálása
- izomfeszesítés
- karcsúsítás
- mell és fenék kezelése
- intenzív nyirokdrenázs, nyirok elvezetése, méregtelenítés

Előnyei:
- még jobban szabályozott, több opció és rövidebb idő alatt jobb eredmények, többcélú készülék, amely számos olyan izmot stimulál, ami a mindennapok során nem aktív
- nagy energia - azonnali látható eredményt hoz, egyidejűleg több testrész megdolgozására képes
- hatékony irányítórendszer - jobb klinikai eredmények elérése
- finomhangolás - mikro-paraméterek finomhangolási lehetősége lehetővé teszi a test természetes bio-folyamatainak jobb imitálását
- biztonságos és pontos - nincs bőrsérülés, nincs fájdalom
- könnyen használható és működtethető - csúcsminőségű Test-Gép Interface (HMI) színes érintőképernyővel simán elvezet a kezelési folyamat összes fázisán

A készülék megbízható, a test bármely részén (izmain) használható, mindazonáltal, mint minden elektromos rendszernél, van néhány kizáró ok:
- terhesség, szoptatás
- melanoma (bőrrák)
- fém implantátumok és csavarok (pl. pacemaker)
- epilepszia
- külön odafigyelést igényel: cukorbetegség

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a kezelések előtt 1 órával ne étkezzen, ne végezzen aktív testmozgást. Nézze át a kezelési folyamatot, hallgassa meg a kezelő tanácsait, javaslatait, igyon folyadékot 1-2 pohár vizet, vegye le az összes fémből készült ékszereit.

A kezelések között 1 napos szünetet kell tartani, tehát lehet hetente 3x alkalmazni.

Szokásainkhoz híven gyűjtjük a referencia anyagot az elért eredményekről (LPG fotó), valamint mérjük a kezelés előtti és utáni kerületeket cm-ekben kifejezve. Korrekt, precíz kezelés, mérés, a tények magukért beszélnek!

Kérjük vendégeinket a kívánt eredmény eléréséhez és megtartásához sok folyadékot igyon!

Ebben is segítünk régi és új vendégeinknek egyaránt. Felmerülő kérdéseikre készséggel válaszolunk, valamint segítséget nyújtunk a legjobb fogyás eléréséhez. Forduljon bizalommal a szalon kozmetikusaihoz!

Sikeres és centiméterekben gazdag fogyást, egészség- és közérzetjavulást, valamint kellemes időtöltést, felüdülést kívánunk Önnek!

A fogyasztás területén többféle alternatíva közül választhat!