Kersák Zsuzsanna
szalonvezető - mesterkozmetikus, személyi edző

Miért hoztam létre szépségszalonomat?

 

A különböző bőrproblémák megjelenése, illetve megszüntetése nagyon sok embernek okoz problémát. Biztosan mindnyájunk ismeretségi körében vannak fiatalok - esetleg elég csak a saját tini korszakunkra visszagondolni - akik az első pattanások megjelenését kudarcként élik meg. Amikor a kozmetikai kezelés után az ember szinte csak bujdokolva mer hazamenni, nehogy emberekkel találkozzon, mert olyan csúnya piros lett az arca (ez ma már a múlté).

Szerettem volna egy olyan szépségszalont, ahol a kiskamasztól a nagymamáig, a férjeken keresztül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő kényeztetést, ahol az általában min. 2 órás kezelés alatt csak a vendég van a középpontban. Napjainkban egyre több ember próbál egészséges életmódot folytatni Magyarországon. Sok a túlsúlyos ember, akik táplálkozási szokásaik megváltoztatása mellett egyéb változtatásokat is szívesen kipróbálnak, hiszen az elhízás nemcsak önmagában kellemetlen, hanem különböző betegségek kialakulásához is vezethet.

Ezt felismerve nyitottam meg kozmetikai szalonomat Szekszárdon, ahol teljes körű test- és arckezeléseket végzünk. Mindenki pénztárcájának, igényeinek, időbeosztásának leginkább megfelelő kezelések közül választhat. A kezeléseket kabinrendszerben végezzük, azaz egy előre megbeszélt időpontban 1 szakember egyszerre csak egy embert kényeztet. Így nincs várakozás, a vendéget nem zavarják más vendégek, legalább pár órára teljesen meg tud feledkezni a mindennapok gondjairól, a kezelések után megújulva felfrissülve, megszépülve érzi majd magát. Legújabb gépeink igen jól segítik a régi és új vendégeink hatékony és magas színvonalú kiszolgálását.

Arckezeléseink között a hagyományos kezeléstől a luxusig minden megtalálható az egyéni problémáknak megfelelően. Relaxáló kellemes zene mellett biztosítjuk a teljes kikapcsolódást (masszázs, fogyi...). A kezelések menetét lépésről-lépésre ismertetjük a vendégeinkkel, fontosnak tartom a teljeskörű tájékoztatást a nálunk alkalmazott kezelésekről, az otthoni ápolásban is segítséget nyújtunk, egyénre szabott krémeket ajánlunk a vendégeinknek, akik felismerve, hogy csak a kozmetikussal együttműködve tudják elérni az általuk kitűzött célt (bőrproblémák javulása, szép bőr megtartása). Testkezeléseinkkel a fogyni vágyóknak, cellulit (más néven narancsbőr) problémákkal küzdőknek, laza kötőszövetű nőknek, szülés után lévő anyáknak, karcsúsodni vágyóknak tudunk nagy segítséget nyújtani (Regenkezelés).

A szépség mindenkinek természetes álma. Ennek eléréséhez a kialakult ráncok kisimítására, illetve a bőr struktúrájának a javítására különböző kezeléseket végzünk.

A mozgás számomra erő, egészség és életforma is, ezzel, a speedfitnesszel csúcsformában vagyok. Fontos a jó külsőhöz a belső harmónia, a lélek nyugalma, békéje, amit most érzek kiteljesedve, hisz az arckezeléseket a szépítő, ránctalanító kezeléseket a speedfitnesszel kibővítve teljes testkezelésként alkalmazva minden szépülni, fogyni vágyó ember számára nálam elérhető, játszi könnyedséggel meg is oldható heti 1-vagy 2 alkalommal. Rendkívüli hatékonysága, a páratlan jó érzés, a rövid idő, az ín- és izület kímélés, a biztonság, a fittség, az erőnlétnövelés, az egészség karbantartása meggyőzött, rendszeresen hetente 1 vagy 2 alkalommal formába hozom magam vele.

Remélve felkeltettük érdeklődését és szívesen kipróbálná komplex szolgáltatásaink egyikét, várjuk jelentkezését! Előzetes időpont egyeztetés személyesen a szépségszalonban vagy telefonon lehetséges!

Egy görög mondás szerint: " ...a szép embereknek fél sikerük van, még mielőtt bármit is tettek volna..." - és ez ma is így van mind a privát, mind pedig az üzleti életben. Az ápolt megjelenéssel nemcsak önbizalmát növelheti, hanem a másikat is megtiszteli.

Szeretnénk vendégeink teljes megelégedésére rászolgálni.

Szeretettel várjuk Önt.

 

Kersák Zsuzsanna szalonvezető - kozmetikus, személyi edző